El Club

Corria l’any 1967 quan el Sr. D. Camilo Fernández va crear amb un grup d’amics un equip de futbol i el va inscriure a la Federació Catalana de Futbol com a Atlètic Maricel. Desprès d ́estar jugant un any aproximadament, van decidir disoldre "temporalment" el club.

Però,un any més tard, una colla d’amics que jugaven la típica lliga d’empreses, van agafar la plaça de l'Atlètic Maricel per poder jugar a tercera regional, i no haver de començar des de l’antiga categoria d’aficionats; aquest equip durant uns anys es va dir Atlètic de Masnou de Maricel.

Fins que pocs anys després ja va quedar-se amb el nom actual de Club Atlètic Masnou. A partir d’aquell moment, molts presidents han passat i moltes juntes directives, que van poder gaudir durant moltes temporades de l’equip a la segona regional, i jugant amb la gent del poble. Aquest és el principal motiu pel que, des de fa molt temps s’intenta tenir molta cura del futbol base i la especial metodolgia del club, basada en la competitivitat convinada amb la formació personal (respecte als companys, materials, entrenadors, saber treballar en grup, etc ). Prova d’això és el gran augment de nens que s’ha produit.

Després d’un parell de “crisi” institucionals resoltes les dues vegades amb un canvi de junta, a dia d’avui, any 2014, el Club pot gaudir de un equip de veterans, de dos amateurs, dos femenins base i 16 equips de masculí base incloent-hi una escoleta amb una vintena de nens.

Aquesta història no té final...