El Club

El Municipal d’Ocata el trobem situat al número 58 de l’Avinguda John F. Kennedy.

Com la gran majoria de camps de futbol, el nostre també va començar essent de sorra i ni tan sols tenia graderia, només una gran muntanya de sorra des d’on la gent es mirava els partits, sempre amb el perill de patinar i rodolar muntanya avall.

El 26 de novembre del 2002 es va inaugurar la remodelació; el Sr. Josep Maldonado, Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya va fer els honors, i així la nostra afició ja podia gaudir mirant els partits asseguda a la nova graderia. Així mateix, els jugadors ja tenien vestidors a peu de camp, no com fins llavors que per jugar havien de fer un llarg trajecte des de dalt del camp.

Cinc anys més tard, el 9 de novembre del 2007 ens vam posar a l’alçada de molts clubs al fer l’inauguració de la gespa artificial, s’havia acabat l’època de les rascades i les cames plenes de sang.

En els 100 x 56 metres de terreny de joc, també el dividim en dos camps de futbol 7; a més disposa d’un espai en un dels fons amb dues porteries més, on es duen a terme els entrenaments específics de porters.

Quatre vestidors per jugadors, un per àrbitres, una sala pel material i una infermeria on el fisioterapeuta tracte als jugadors, completen les instal.lacions esportives.

At Masnou