Notícies

Club

Propera parada, Guinea Bissau

dimecres, 27 de maig de 2015 donacio nenes

Molt s'ha parlat aquesta temporada de les accions socials del nostre Club; col.laboració amb la Creu Roja, som un Club amb Cor gràcies a Càritas, cada setmana els nostres jugadors comenten els seus partits juntament amb l'equip visitant durant el Cinquè temps, i moltes altres coses que es duen a terme constantment.

Aquesta setmana hem estat afortunats de poder col.laborar amb la Fundació Doctor Ivan Mañero; una ONG que porta temps treballant i ajudant als més necessitats.

El dimarts vam rebre la visita de l'Olga Noguera, voluntària de la delegació d'El Maresme de la Fundació, la qual ens va dedicar unes paraules explicatives sobre la feina que fan a Guinea Bissau amb els qui més ho necessiten, i per la qual cosa li estem molt agraïts.

Ara estan preparant un contaïner per enviar tot tipus de menjar, material escolar, roba...

Les noies de l'Infantil Cadet en nom de tot el Club, van tenir el gran honor de fer entrega a la Fundació Doctor Ivan Mañero de moltes caixes plenes de roba perquè les puguin pujar en aquest contaïner i les facin arribar a gent que la pugui aprofitar.

No serà l'última aportació que farem, tot el contrari, això només acaba de començar, i esperem poder col.laborar en moltes més ocasions, ja sigui amb donació de roba o d'altres maneres.

Perquè a l'Atlètic no només formem futbolistes, el nostres jugadors i jugadores abans que futbolistes són persones.

Notícies relacionades

Club

NOVA COORDINACIÓ ESPORTIVA AL CLUB ATLÈTIC MASNOU

coordinadors

Després de mesos treballant en la coordinació esportiva del Futbol Base masculí, i un cop definits els equips i iniciada la competició, el nostre coordinador Mohamed El Gaadaqui “Moha”, deixarà, a partir del proper dia 16 d’octubre, la coordinació de l’Atlètic Masnou.

Llegir més

Club

ATURADA 3 D'OCTUBRE DE 2017

L'ATLÈTIC MASNOU SE SUMA A L'ATURADA DE PAIS PERVISTA PER DEMÀ 3 D'OCTUBRE DE 2017

Llegir més

Club

COMUNICAT JUNTA ATLÈTIC MASNOU

marca atlètic

Comunicat de rebuig a tota forma de violència

Llegir més

Club

COMUNICAT OFICIAL ATLÈTIC MASNOU

Comunicatfcf

El Club Atlètic Masnou s'adhereix al comunicat de la FCF

Llegir més