Notícies

Club

L'Infantil a Primera!!!

dissabte, 20 de juny de 2015 INF A

Després de nou mesos de molts entrenaments i partits, arriba el juny, el final de la temporada. I és ara quan s'analitza i es fa balanç de tot el que ha donat de si. I aquesta setmana hem rebut una notícia que potser ja esperavem, però fins que no és oficial no ho pots celebrar.

L'Infantil A ha fet una gran temporada, això ja ho sabiem; només ha deixat escapar 5 punts, però no ha estat suficient per quedar campions de grup. Va ser una llàstima, cert. Però la gran campanya que han fet els hi ha permès quedar entre els millors segons de tot Catalunya; i això els hi permès assolir l'ascens a Primera divisió.

26 victòries, 1 empat, 1 derrota, 79 punts, 179 gols a favor, 23 gols en contra. Uns números que en molts altres grups serien suficients per quedar primers, en aquest no ha pogut ser. Però si que són números suficients per aconseguir l'objectiu que s'havien marcat a l'inici de la temporada.

Ara toca gaudir molt d'aquesta fita, doncs és molt díficil aconseguir-ho. Han estat moltes setmanes de patiment, d'esforços, però tot plegat ha valgut la pena. Ja som a Primera.

Marc, Lucas, Aleix, Miguel, Pau, Roc, Gerard, Pau, Oriol, Àlex, Oriol, Guillermo, Pau, Oriol, Simon, Gerard, Roger, Oriol, Roberto, Victor, Ignasi els vostres noms ja són a la història del Club per sempre.

ENHORABONA CAMPIONS!!!

Notícies relacionades

Club

NOVA COORDINACIÓ ESPORTIVA AL CLUB ATLÈTIC MASNOU

coordinadors

Després de mesos treballant en la coordinació esportiva del Futbol Base masculí, i un cop definits els equips i iniciada la competició, el nostre coordinador Mohamed El Gaadaqui “Moha”, deixarà, a partir del proper dia 16 d’octubre, la coordinació de l’Atlètic Masnou.

Llegir més

Club

ATURADA 3 D'OCTUBRE DE 2017

L'ATLÈTIC MASNOU SE SUMA A L'ATURADA DE PAIS PERVISTA PER DEMÀ 3 D'OCTUBRE DE 2017

Llegir més

Club

COMUNICAT JUNTA ATLÈTIC MASNOU

marca atlètic

Comunicat de rebuig a tota forma de violència

Llegir més

Club

COMUNICAT OFICIAL ATLÈTIC MASNOU

Comunicatfcf

El Club Atlètic Masnou s'adhereix al comunicat de la FCF

Llegir més