Notícies

Club

Premi Fair Play de la FCF

dilluns, 22 de juny de 2015 Nit Campions

El passat dimecres 17 de juny, al Complex Esportiu Can Xaubet de Pineda de Mar, va tenir lloc la tradicional Nit de Campions del Maresme, on tots els equips que han assolit el campionat en el que participen hi tenen un reconeixement en forma de premi.

Malauradament aquesta temporada no hem guanyat cap lliga, n'hem tingut algunes a prop, però s'han escapat. Però tot i així vam estar convidats a la celebració.

Passades les vuit del vespre, va arribar el moment en que el Club Atlètic Masnou era nombrat per la megafonia, era el moment en que es feia entrega del trofeu Fair Play de la Federació Catalana de Futbol.

Després d'una llarga temporada on cada dissabte em vist molts nens i nenes del nostre Club, barrejats amb els equips adversaris, després d'un partit, fent tots junts/es un aperitiu al voltant d'una taula plena de menjar i beguda, el que es coneix com el "cinquè temps", la FCF ens ha atorgat un premi en reconeixement per la feina que dia rera dia es fa en el Club, per intentar ensenyar els valors esportius i personals a tots els nostres jugadors i jugadores, i els que no són nostres però ens visiten cada setmana.

El nostre President Sr. David Forniés, juntament amb el Secretari Sr. Ignasi Ferrándiz i el membre de la Junta Sr. David Estanyol, van ser presents a l'acte i van gaudir del moment en nom de tots els que formen part del Club. El Regidor d'Esports del Masnou Sr, Jordi Matas també va ser-hi present, acompanyant als dos Clubs del poble.

Molt agraïts per aquest reconeixement.

A la galeria hi podreu veure un recull d'imatges.

Notícies relacionades

Club

NOVA COORDINACIÓ ESPORTIVA AL CLUB ATLÈTIC MASNOU

coordinadors

Després de mesos treballant en la coordinació esportiva del Futbol Base masculí, i un cop definits els equips i iniciada la competició, el nostre coordinador Mohamed El Gaadaqui “Moha”, deixarà, a partir del proper dia 16 d’octubre, la coordinació de l’Atlètic Masnou.

Llegir més

Club

ATURADA 3 D'OCTUBRE DE 2017

L'ATLÈTIC MASNOU SE SUMA A L'ATURADA DE PAIS PERVISTA PER DEMÀ 3 D'OCTUBRE DE 2017

Llegir més

Club

COMUNICAT JUNTA ATLÈTIC MASNOU

marca atlètic

Comunicat de rebuig a tota forma de violència

Llegir més

Club

COMUNICAT OFICIAL ATLÈTIC MASNOU

Comunicatfcf

El Club Atlètic Masnou s'adhereix al comunicat de la FCF

Llegir més