Notícies

Club

La Diada, també

dissabte, 12 de setembre de 2015 diada15

L'onze de setembre és un dia festiu per a tots els catalans i catalanes, i un any més i com és habitual, la gran majoria d'entitats d'arreu del Pais fan les seves ofrenes florals; al Masnou aquestes ofrenes tenen lloc a la Plaça onze de setembre, i hi participen més d'una cincuantena d'entitats.

Si l'any passat les noies del femení eren les encarregades de portar el centre de flors, aquest any una representació dels alevins han estat qui han fet l'ofrena al monument del Sr. Lluis Companys per commemorar aquest dia.

Després de les paraules del Batlle del poble, Sr. Jaume Oliveras, i una vegada llegit el manifest a càrrec de la portaveu, Sílvia Folch, ha estat el moment en que molt ordenadament han començat les desfilades de moltes entitats per depositar les ofrenes florals.

Un moment molt especial segur, per aquests nois de tan sols deu anys, i que de ben segur ho explicaran als seus avis i avies amb satisfacció i alegria.

Perquè l'Atlètic no és només futbol, formació i valors sempre ens acompanyen.

Notícies relacionades

Club

NOVA COORDINACIÓ ESPORTIVA AL CLUB ATLÈTIC MASNOU

coordinadors

Després de mesos treballant en la coordinació esportiva del Futbol Base masculí, i un cop definits els equips i iniciada la competició, el nostre coordinador Mohamed El Gaadaqui “Moha”, deixarà, a partir del proper dia 16 d’octubre, la coordinació de l’Atlètic Masnou.

Llegir més

Club

ATURADA 3 D'OCTUBRE DE 2017

L'ATLÈTIC MASNOU SE SUMA A L'ATURADA DE PAIS PERVISTA PER DEMÀ 3 D'OCTUBRE DE 2017

Llegir més

Club

COMUNICAT JUNTA ATLÈTIC MASNOU

marca atlètic

Comunicat de rebuig a tota forma de violència

Llegir més

Club

COMUNICAT OFICIAL ATLÈTIC MASNOU

Comunicatfcf

El Club Atlètic Masnou s'adhereix al comunicat de la FCF

Llegir més