Notícies

Club

Cinquè temps, continua la formació

dilluns, 12 d'octubre de 2015 cinquè temps

La temporada passada es va fer molt de ressò del Cinquè temps de l’Atlètic Masnou. Se’n va parlar a la radio, vam sortir a la premsa escrita, inclús podem dir orgullosos que la Federació Catalana de Futbol va premiar al nostre Club a final de temporada amb el premi Fair Play per dur a terme el Cinquè temps.

Fem un petit repàs al que denominem Cinquè temps? Som-hi.

Els partits que juguen els més petits i petites del Club, fins a Alevins, ho fan en la modalitat de futbol 7. En aquests partits i tal com diu el reglament, es juguen quatre parts, també anomenats quatre temps.

Una vegada acabat el partit, i quan tots/es s’han dutxat, els dos equips pujen junts els 53 esglaons que separen els vestidors de la terrassa del bar. Superat aquest petit obstacle, ambdós equips amb els entrenadors al capdavant, comparteixen un petit apertiu. Tots/es junts/es. Aquí ja no hi ha rivals. Ara només hi ha companys/es de hobby.

Hi ha diverses frases molt típiques de qualsevol esport, que segur hem sentit moltes vegades, el que passa al camp es queda al camp, quan l’arbitre xiula el final s’ha acabat tot, la rivalitat només a la gespa,...

Aquesta és la formació que volem donar als nostres jugadors i jugadores, i si podem ajudar a portar-la als qui juguen en altres equips, doncs benvinguda sigui. I és per aquest motiu que aquesta nova temporada seguim duent a terme aquesta activitat, no per els reconeixements obtinguts, que sempre s’agraeixen és clar, si no per la satisfacció de la feina ben feta.

Veure com els qui minuts abans lluitaven per derrotar l’adversari, ara comparteixen taula, parlen, riuen, gaudeixen junts, perquè aquest és l’unic temps del partit en la que només hi ha un equip, el Cinquè temps.

Notícies relacionades

Club

NOVA COORDINACIÓ ESPORTIVA AL CLUB ATLÈTIC MASNOU

coordinadors

Després de mesos treballant en la coordinació esportiva del Futbol Base masculí, i un cop definits els equips i iniciada la competició, el nostre coordinador Mohamed El Gaadaqui “Moha”, deixarà, a partir del proper dia 16 d’octubre, la coordinació de l’Atlètic Masnou.

Llegir més

Club

ATURADA 3 D'OCTUBRE DE 2017

L'ATLÈTIC MASNOU SE SUMA A L'ATURADA DE PAIS PERVISTA PER DEMÀ 3 D'OCTUBRE DE 2017

Llegir més

Club

COMUNICAT JUNTA ATLÈTIC MASNOU

marca atlètic

Comunicat de rebuig a tota forma de violència

Llegir més

Club

COMUNICAT OFICIAL ATLÈTIC MASNOU

Comunicatfcf

El Club Atlètic Masnou s'adhereix al comunicat de la FCF

Llegir més