Notícies

Club

Arriben els cromos de l'Atlètic

dimecres, 21 d'octubre de 2015 Diego Atlètic

Tenir una foto d'un mateix amb la samarreta del teu equip és molt especial, o un clauer amb la mateixa foto pot ser divertit, i un calendari? molt original... però amb caducitat; totes aquesters coses les hem fet durant molts anys amb els jugadors/es del Club.

Però sens dubte, tots els nostres jugadors i jugadores, ja siguin els més petits i inclús els més grans, segur que en algun moment de la seva vida han fet una col.lecció de cromos, i tot enganxant-ne un han somiat en ser ells/es qui algun dia tinguessin el seu propi cromo.

Doncs com diu un tòpic, els somnis ha vegades es fan realitat; i aquesta temporada volem que tots els nostres jugadors i jugadores, aquells que havien somiat en sentir-se jugadors d'èlit i sortir als cromos, puguin veure complerta una de les seves il.lusions.

Ben aviat sortirà a la llum el primer àlbum de cromos de l'Atlètic Masnou. Allà i podrem trobar a tots/es els qui formen part d'aquest Club, des d'el més petit al més gran. I perquè això sigui possible, els dies 21,22 i 23 d'octubre durant els entrenaments de totes les categories hi haurà la pressència d'un fotògraf sobre la gespa del Municipal d'Ocata, per tal d'inmortalitzar-los a tots i totes.

L'única preocupació que tenim ara és saber si rebrem alguna denúncia per part dels grans Clubs estatals, doncs de ben segur veuran afectada la venda de cromos dels seus jugadors, doncs aquest any es porten els cromos si, però els de l'Atlètic Masnou.

Notícies relacionades

Club

NOVA COORDINACIÓ ESPORTIVA AL CLUB ATLÈTIC MASNOU

coordinadors

Després de mesos treballant en la coordinació esportiva del Futbol Base masculí, i un cop definits els equips i iniciada la competició, el nostre coordinador Mohamed El Gaadaqui “Moha”, deixarà, a partir del proper dia 16 d’octubre, la coordinació de l’Atlètic Masnou.

Llegir més

Club

ATURADA 3 D'OCTUBRE DE 2017

L'ATLÈTIC MASNOU SE SUMA A L'ATURADA DE PAIS PERVISTA PER DEMÀ 3 D'OCTUBRE DE 2017

Llegir més

Club

COMUNICAT JUNTA ATLÈTIC MASNOU

marca atlètic

Comunicat de rebuig a tota forma de violència

Llegir més

Club

COMUNICAT OFICIAL ATLÈTIC MASNOU

Comunicatfcf

El Club Atlètic Masnou s'adhereix al comunicat de la FCF

Llegir més