Notícies

Club

Uns colors... una alegria

dimecres, 4 de novembre de 2015 Bissau samarretes

El passat 27 de maig recordareu que vam rebre la visita al Municipal d'Ocata de l'Olga Noguera, voluntària de la Delegació d'El Maresme de la Fundació Doctor Ivan Mañero.

Aquella tarda les noies del nostre Infantil Cadet Femení li van fer entrega en nom de tot el Club d'unes caixes plenes de roba, samarretes, pantalons,.. equipacions que ja no es fan servir, però que altres nens i nenes segurament podrien aprofitar si la tinguessin.

I així és; la Fundació s'ha encaregat de que tota aquesta roba hagi arribat a Guinea Bissau; allà és on ells col.laboren dia a dia per intentar ajudar a tots els nens i nenes amb pocs recursos i més necessitats. Des de l'Atlètic els volem felicotar per l'enorme feina que fan cada dia, cada hora, cada minut i que des de la llunyania no apreciem moltes vegades, però els que ho viuen ho noten cada instant.

Aquest és una acció més de les que ens congratulem de fer, com el gol Solidari amb Càritas o cap nen sense joguina amb la Creu Roja. Aquesta vegada hem col.laborat amb la Fundació Doctor Ivan Mañero.

Esperem poder seguir fent moltes coses com aquesta, perquè no només serveix per ajudar als més necessitats, també serveix per formar als nostres nens i nenes; ensenyar uns valors que els ajudin en el seu creixement i a la seva vida; perquè a l'Atlètic abans que grans futbolistes volem veure grans persones.

Notícies relacionades

Club

NOVA COORDINACIÓ ESPORTIVA AL CLUB ATLÈTIC MASNOU

coordinadors

Després de mesos treballant en la coordinació esportiva del Futbol Base masculí, i un cop definits els equips i iniciada la competició, el nostre coordinador Mohamed El Gaadaqui “Moha”, deixarà, a partir del proper dia 16 d’octubre, la coordinació de l’Atlètic Masnou.

Llegir més

Club

ATURADA 3 D'OCTUBRE DE 2017

L'ATLÈTIC MASNOU SE SUMA A L'ATURADA DE PAIS PERVISTA PER DEMÀ 3 D'OCTUBRE DE 2017

Llegir més

Club

COMUNICAT JUNTA ATLÈTIC MASNOU

marca atlètic

Comunicat de rebuig a tota forma de violència

Llegir més

Club

COMUNICAT OFICIAL ATLÈTIC MASNOU

Comunicatfcf

El Club Atlètic Masnou s'adhereix al comunicat de la FCF

Llegir més