Notícies

Femení

Una història cada dia més gran

dilluns, 6 d'octubre de 2014 Municipal d'Ocata

Ainhoa, Maria, Eva, Esther, Sara, Joana, Maria, Mercè, Martina i Sara. Aquests són els deu noms que quedaran lligats per sempre a la història del Club Atlètic Masnou.

Elles són les deu valentes que aquest dissabte 4 d’octubre del 2014 van decidir aconseguir dues fites; ser el primer equip de futbol base d’aquest club en jugar un partit oficial, i aconseguir la primera victòria d’un equip de futbol base femení de l’Atlètic. A partir d’ara pot passar el que sigui, que això ningú els hi treurà mai.

Un partit contra un equip amb tradició dins el femení, havent tingut un amateur en categories altes. I això podia semblar un entrebanc més, sumat a la nostra inexperiència, falta de partits...

Tot i no fer un gran primer quart, i veure com les visitants s’avançaven en el marcador, dos gols molt seguits de la Joana van permetre arribar a la fi dels primers vint minuts amb avantatge d’un gol.

El segon quart va seguir la tònica negativa, poques passades, moltes perdues, molta inseguretat, i rebre un gol als pocs segons de la represa tampoc va ajudar; i així les osonenques van donar la volta al tanteig per marxar al descans amb un 2 a 3 que fins aquell moment era bastant just.

Però com ja ens tenen acostumats les nostres noies, es guarden el millor de cadascuna per les segones parts. Al tercer quart ja van coençar a creures que podien guanyar, que podien jugar, que saben jugar. Així va ser com treien la pilota des del darrera per terra, fent parets, corrent per ajudar les companyes, defensant amb valentia i posant-hi moltes ganes, van arribar dos gols més, un altre de la Joana i un de la Meri.

L’últim quart ja va ser per gaudir, amb la mateixa sinfonia del quart anterior, les deu compositores locals s’agradaven i feien enbogir l’afició que no va fallar al Municipal d’Ocata. Les jugadores de l’interior del Pais res podien fer, ni l’excepcional portera que tenen va ser capaç d’aturar el joc imposat en la segona part. Un golàs de la Meri i un altre gol de la Joana van arrodonir la festa per deixar el definitiu 6 a 3 al lluminós.

Ara toca gaudir de la victòria. Perquè elles s ´ho mereixen. Perquè són molt grans. La història només acaba de començar...

Notícies relacionades

Femení

FESTA DEL DIA DE LA DONA AL CLUB ATLÈTIC MASNOU

Festa Dia de la Dona 2017

El dia de la dona, una festa a l'Atlètic Masnou. Coincidint amb la celebració del Dia de la Dona, i tenint en compte l’aposta de l’Atlètic Masnou per al Futbol Femení, volem celebrar-ho amb una jornada de futbol femení oberta a totes les famílies de Masnou, Alella i Teià i totes aquelles que ens vulguin acompanyar.

Llegir més

Femení

David el joc, Goliat l'efectivitat

Joana

Els deu primers minuts, bé onze per ser exactes, feien preveure una victoria fàcil per les segones clasificades de la lliga, doncs en aquest curt espai de temps ja es van posar zero a dos en el marcador. Podria semblar un partit com tants, en que es fan un parell de regalets només començar, i després ja no es pot remontar.

Llegir més

Femení

Massa aigua, massa lesions

girigall

Tot just tocaven dos quarts de deu del matí, després de moltes hores de pluja, el Municipal d’Ocata era un bassal, però just en aquell moment va deixar de ploure... a Masnou. L’autocar que duia a les noies arrencava amb l’incògnita de saber com estaria el Municipal de Vic, i si es podria jugar el partit o no. Rodés la pilota o no, el viatge s’havia de fer.

Llegir més

Femení

Una de sorra...

totes

Una hora i mitja d’autocar, per fer uns quilometres finals plens de corves, algunes de les noies acostant-se cap a la part del davant perquè es marejaven, inclús en Marujito feia mala cara, estava groc... tot per arribar a l’Esquirol i trobar-te un camp.... de sorra!!!

Llegir més