Notícies

Femení

El tiki taka es queda curt

dimarts, 25 de novembre de 2014 entreno juntes

Sembla un tòpic dir allò d’”el millor partit de la temporada”; i el que van jugar dissabte les noies, segur que no serà el millor, perquè en vindràn de molt millors; però sens dubte, dels que porten jugats fins ara, és el que més han fet gaudir a tothom.

Els precedents diuen que les primeres parts són fluixes, peró dissabte tenien ganes de fer callar a la gent que opina així; van sortir molt mentalitzades i amb molta intensitat. Però es van topar amb un obstacle molt difícil de superar, i es que la portera visitant semblava que tingués més braços del compte, doncs arribava a tot arreu. I les diverses ocasions que van tenir les va parar totes.

Llavors va apareixer un altre tòpic futbolístic que diu que quan perdones o acabes pagant. I per no perdre el costum, abans del minut 20 va arribar el primer gol de les rivals. Era injust pel que s’havia vist fins llavors, però el futbol és així, com diu un altre tòpic.

Just abans del descans un xut llunyà de la Meri va ser refusat amb les mans per una defensa visitant. Les imatges de Canal + no deixen clar si eren dintre o fora l’àrea, però el col.legiat va assenyalar falta fora. Tan se val, la mateixa Meri la va xutar com ella sap per aconseguir el gol de l’empat i arribar així al final dels primers 40 minuts.

Com sempre passa el millor estaba per arribar; i això que la primera part havia estat molt bona. Però aquestes noies cada dia tenen més fam de victoria, de jugar bé, de gaudir al camp; i això és el que va passar. Encara no s’havien jugat ni 5 minuts i la Mercè va perforar la porteria rival dues vegades, una amb cada cama per posar el 3 a 1 al lluminós.

Van ser uns minuts molt bons, amb jugades que començava la portera masnovina, i acabava amb una rematada a porteria després de múltiples passades. I fruit d’aquest bon joc va arribar el gol de la Sara Gasión, per posar el 4 a 1 que donava certa tranquil.litat.

Però no es pot abaixar mai la guardia, ja que les de la capital de la comarca també jugaven, i en cinc minuts de relaxament van aconseguir dos gols que van posar l’ai al cor de més d’un.

Però abans d’arribar al final del partit, la Martina es va encarregar de posar les coses al seu lloc, de calmar els nervis amb un gran gol per tota l’escaire que posava el 5 a 3 definitiu al marcador.

Partidàs de les noies, no diguis tiki taka, digues Femení de l’Atlètic. El problema el tenen ara, doncs l’afició que mai falla, la que sempre anima sense parar, voldrà veure-les jugar sempre així; ara ja no es conformaran amb veure guanyar l’equip, ara volen gaudir cada setmana, començant per el proper partit. I gaudiran. Segur.

Notícies relacionades

Femení

FESTA DEL DIA DE LA DONA AL CLUB ATLÈTIC MASNOU

Festa Dia de la Dona 2017

El dia de la dona, una festa a l'Atlètic Masnou. Coincidint amb la celebració del Dia de la Dona, i tenint en compte l’aposta de l’Atlètic Masnou per al Futbol Femení, volem celebrar-ho amb una jornada de futbol femení oberta a totes les famílies de Masnou, Alella i Teià i totes aquelles que ens vulguin acompanyar.

Llegir més

Femení

David el joc, Goliat l'efectivitat

Joana

Els deu primers minuts, bé onze per ser exactes, feien preveure una victoria fàcil per les segones clasificades de la lliga, doncs en aquest curt espai de temps ja es van posar zero a dos en el marcador. Podria semblar un partit com tants, en que es fan un parell de regalets només començar, i després ja no es pot remontar.

Llegir més

Femení

Massa aigua, massa lesions

girigall

Tot just tocaven dos quarts de deu del matí, després de moltes hores de pluja, el Municipal d’Ocata era un bassal, però just en aquell moment va deixar de ploure... a Masnou. L’autocar que duia a les noies arrencava amb l’incògnita de saber com estaria el Municipal de Vic, i si es podria jugar el partit o no. Rodés la pilota o no, el viatge s’havia de fer.

Llegir més

Femení

Una de sorra...

totes

Una hora i mitja d’autocar, per fer uns quilometres finals plens de corves, algunes de les noies acostant-se cap a la part del davant perquè es marejaven, inclús en Marujito feia mala cara, estava groc... tot per arribar a l’Esquirol i trobar-te un camp.... de sorra!!!

Llegir més