Notícies

Club

Festa del Futbol Base i Amateur

dimarts, 8 de novembre de 2016 presentacio1617

Un cap de setmana difícil, moltes hores pendents de les informacions meteorològiques; les APP del temps estaven saturades, primer van dir pluja, després fred, o potser pluja i fred; diumenge a les 7 del matí plovia als pobles veins. Massa presió...

I arriba el gran moment, diumenge 6 de novembre ,i en el Municipal d'Ocata tot son somriures i alegries. No plou i fa fred. Els astres estaven amb nosaltres, i es que ni ells es volien perdre la (Gran) Festa del Futbol Base i Amateur de l'Atlètic.

I així doncs, a les 10:15 hores, quinze minuts de retard, va començar l'espectacle. El President del Club va ser l'encarregat de donar el tret de sortida; es va dirigir a tots els assistents per donare-los la benvinguda i agraïr-los la presència. Una vegada feta la introducció per part seva, va ser el torn d'un col.lectiu molt important i alhora poc gratificant normalment. Tots els porters i porteres del Club van tenir el seu protagonisme al treure una pancarta que recordava les tasques importants en que ens fixem aquí.

I ara ja va tocar la fantàstica desfilada dels més de 270 jugadors i jugadores i 30 entrenadors i entrenadores que defensen cada setmana el nostre escut, molt ben protegits en tot moment per el fabulós passadís dels jugadors del Primer Equip masculí i l'Amateur femení, sens dubte, el millor sintoma de la gran conexió que hi ha, l'increible ambient present en tot moment, no només el diumenge, si no cada dia de l'any.

Un cop vam tenir a tots els jugadors i jugadores al camp, el nostre President va presentar tota la Directiva del Club i membres d'administració, coordinació i delegats de camp, per després donar la paraula als diferents convidats presents, Alcalde, Regidor d'esports, Càritas, Delegat del Maresme de la FCF.

Després dels parlaments oficials, van agafar la megafonia els dos capitans dels equips amateurs, que van donar la part seriosa per acabada, i va donar inici a la festa per a tothom.

Agraïr molt a tothom que hi va assistir, esperant que passessiu un gran matí amb la gran Família de l'Atlètic.

Notícies relacionades

Club

NOVA COORDINACIÓ ESPORTIVA AL CLUB ATLÈTIC MASNOU

coordinadors

Després de mesos treballant en la coordinació esportiva del Futbol Base masculí, i un cop definits els equips i iniciada la competició, el nostre coordinador Mohamed El Gaadaqui “Moha”, deixarà, a partir del proper dia 16 d’octubre, la coordinació de l’Atlètic Masnou.

Llegir més

Club

ATURADA 3 D'OCTUBRE DE 2017

L'ATLÈTIC MASNOU SE SUMA A L'ATURADA DE PAIS PERVISTA PER DEMÀ 3 D'OCTUBRE DE 2017

Llegir més

Club

COMUNICAT JUNTA ATLÈTIC MASNOU

marca atlètic

Comunicat de rebuig a tota forma de violència

Llegir més

Club

COMUNICAT OFICIAL ATLÈTIC MASNOU

Comunicatfcf

El Club Atlètic Masnou s'adhereix al comunicat de la FCF

Llegir més