Notícies

Club

L'Atlètic s'adapta

dimarts, 6 de desembre de 2016 presentació fut adaptat
La tarda del dia 2 de desembre de 2016, directius i presidents dels clubs de futbol del Maresme, la U.D. Cirera i el Club Atlètic de Masnou conjuntament amb directius dels clubs d'esports especialitzats en persones amb discapacitat intel·lectual com la Fundació Esportiva Fedemar d'Arenys i el Club Fem Esport de Mataró, vàrem presentar oficialment el projecte de futbol adaptat per a persones amb discapacitat intel·lectual en l'àmbit comarcal del Maresme.

Entre els assistents a sala Ca'n Malet de l'Ajuntament d'El Masnou, hi eren el SR. Jordi Matas i la Sra. Noemí Condeminas com a representants de l'Ajuntament de la localitat, el Sr. Antonio Jiménez, delegat de FCF del Maresme, el Sr. Antonio Carnicero, sots delegat de la FCF del Maresme i el Sr. Pere Guardiola, vicepresident de la FCF i President de la Fundació de la FCF, qui va anunciar la plena col·laboració i implicació tant de la Federació en aquest projecte com, i especialment, de la Fundació de la Federació Catalana de Futbol.

Salutacions
David Forniés Gay
President Club Atlètic Masnou

Notícies relacionades

Club

NOVA COORDINACIÓ ESPORTIVA AL CLUB ATLÈTIC MASNOU

coordinadors

Després de mesos treballant en la coordinació esportiva del Futbol Base masculí, i un cop definits els equips i iniciada la competició, el nostre coordinador Mohamed El Gaadaqui “Moha”, deixarà, a partir del proper dia 16 d’octubre, la coordinació de l’Atlètic Masnou.

Llegir més

Club

ATURADA 3 D'OCTUBRE DE 2017

L'ATLÈTIC MASNOU SE SUMA A L'ATURADA DE PAIS PERVISTA PER DEMÀ 3 D'OCTUBRE DE 2017

Llegir més

Club

COMUNICAT JUNTA ATLÈTIC MASNOU

marca atlètic

Comunicat de rebuig a tota forma de violència

Llegir més

Club

COMUNICAT OFICIAL ATLÈTIC MASNOU

Comunicatfcf

El Club Atlètic Masnou s'adhereix al comunicat de la FCF

Llegir més