Notícies

Club

COMUNICAT OFICIAL ATLÈTIC MASNOU

dimarts, 14 de febrer de 2017

La Junta Directiva i les jugadores del Futbol Femení del Club Atlètic Masnou volem expressar la nostra satisfacció davant els nous comunicats del Club de Futbol Lloret i de l’Ajuntament de Lloret de Mar.

Agraïm que, després de conèixer el detall dels fets succeïts el passat dissabte 11 de febrer a les instal·lacions del Camp Municipal del Molí, el Club de Futbol Lloret ha fet arribar les seves disculpes i la condemna pels fets esmentats.

Des del Club Atlètic Masnou seguirem treballant per la promoció de l’esport femení i la igualtat de gènere, condemnant qualsevol comportament sexista i intolerant.

Volem també agrair el suport rebut per part de l’Ajuntament del Masnou, i per la seva Regidoria d’Esports, així com el de totes aquelles entitats i persones que, a través del diversos canals de comunicació, ens han fet arribar el seu suport i recolzament. 

La Junta Directiva

El Masnou, 14 de febrer de 2017

Comunicat Club de Futbol Lloret

Comunicat Ajuntament Lloret de Mar

Notícies relacionades

Club

NOVA COORDINACIÓ ESPORTIVA AL CLUB ATLÈTIC MASNOU

coordinadors

Després de mesos treballant en la coordinació esportiva del Futbol Base masculí, i un cop definits els equips i iniciada la competició, el nostre coordinador Mohamed El Gaadaqui “Moha”, deixarà, a partir del proper dia 16 d’octubre, la coordinació de l’Atlètic Masnou.

Llegir més

Club

ATURADA 3 D'OCTUBRE DE 2017

L'ATLÈTIC MASNOU SE SUMA A L'ATURADA DE PAIS PERVISTA PER DEMÀ 3 D'OCTUBRE DE 2017

Llegir més

Club

COMUNICAT JUNTA ATLÈTIC MASNOU

marca atlètic

Comunicat de rebuig a tota forma de violència

Llegir més

Club

COMUNICAT OFICIAL ATLÈTIC MASNOU

Comunicatfcf

El Club Atlètic Masnou s'adhereix al comunicat de la FCF

Llegir més