Notícies

Club

Per sempre, Lobo

dimarts, 21 de febrer de 2017

Avui és un dia trist per a tota la família de l’Atlètic Masnou. En Josep, en Lobo, com tots el coneixíem, el nostre amic, company, entrenador i coordinador dels futbol femení de l’Atlètic Masnou, ens ha deixat.

Moltes coses podríem dir d’en Lobo, com a futbolista, com a amant del futbol, com a persona implicada en la formació de nois i noies en aquest esport. Però el més destacable per a tots els que el vam conèixer és el seu valor com a persona i com amic.

Un lluitador incansable fins al darrer dia, amb una fortalesa i un amor incondicional per a totes les jugadores del femení, que ha portat a l’Atlètic Masnou a ser un referent en la promoció del futbol femení del Maresme.

Gràcies Lobo. Gràcies pels moments que ens has donat, per les vegades que ens has fet riure, per les vegades que ens hem emprenyat, per la defensa i el suport que sempre has donat a  “les teves nenes”, gràcies per demostrar-nos dia a dia l’amor que senties per aquest esport i per a les persones que en formem part.

Això no és un adéu. No ho és perquè seguiràs entre nosaltres, perquè continuarem el camí que tu vas iniciar, perquè les jugadores del femení de l’Atlètic sempre seran les “nenes del Lobo” i perquè sempre, sempre, l’Atlètic Masnou serà casa teva.

No t’oblidem. DEP

Notícies relacionades

Club

NOVA COORDINACIÓ ESPORTIVA AL CLUB ATLÈTIC MASNOU

coordinadors

Després de mesos treballant en la coordinació esportiva del Futbol Base masculí, i un cop definits els equips i iniciada la competició, el nostre coordinador Mohamed El Gaadaqui “Moha”, deixarà, a partir del proper dia 16 d’octubre, la coordinació de l’Atlètic Masnou.

Llegir més

Club

ATURADA 3 D'OCTUBRE DE 2017

L'ATLÈTIC MASNOU SE SUMA A L'ATURADA DE PAIS PERVISTA PER DEMÀ 3 D'OCTUBRE DE 2017

Llegir més

Club

COMUNICAT JUNTA ATLÈTIC MASNOU

marca atlètic

Comunicat de rebuig a tota forma de violència

Llegir més

Club

COMUNICAT OFICIAL ATLÈTIC MASNOU

Comunicatfcf

El Club Atlètic Masnou s'adhereix al comunicat de la FCF

Llegir més