Notícies

Femení

FESTA DEL DIA DE LA DONA AL CLUB ATLÈTIC MASNOU

diumenge, 5 de març de 2017 Festa Dia de la Dona 2017

El dia de la dona, una festa a l’Atlètic Masnou

Coincidint amb la celebració del Dia de la Dona, i tenint en compte l’aposta de l’Atlètic Masnou per al Futbol Femení, volem celebrar-ho amb una jornada de futbol femení oberta a totes les famílies de Masnou, Alella i Teià i totes aquelles que ens vulguin acompanyar.

El proper dia 12 de març de 10 a 14h al Camp Municipal d’Ocata compartirem un matí de futbol, festa i esport. L’activitat consistirà en el muntatge de dos camps inflables on nenes de 7 a 16 anys aproximadament podran venir a gaudir d’un matí jugant a futbol. 

Mitjançant partits curts i mot dinàmics en format 3x3 les nenes, jugadores o no de futbol, compartiran amb les seves amigues o amb nenes d’altres pobles un matí de competició dins d’un marc lúdic i un ambient que cerca l’entreteniment i la diversió de la jugadora mitjançant la pràctica de l’esport. La jornada també s’obrirà a aquelles mares que vulguin participar.

A continuació trobareu els detalls de l'Acte:

10h. - Benvinguda i inici de les activitats per part del responsable del Futbol Femení del Club Atlètic Masnou, el Sr. Albert Gallés

10h a 13h. - Partits en format 3x3 en dos camps inflables. Hi poden participar qualsevol nena de l’Atlètic Masnou o de qualsevol altre Club així com qualsevol nena que hi vulgui participar (no és necessari tenir coneixements de futbol) L’activitat també estarà oberta a les mares de les nenes que vulguin participar.

13h. - Parlaments del President de l’Atlètic Masnou, Sr. David Forniés, i dels representants de l’Ajuntament de El Masnou el Sr. Jordi Matas, Regidor d’Esports de l’Ajuntament, i l’Il·lm. Sr. Jaume Oliveras, Alcalde de Masnou.

13’10h. - Lectura del manifest per part dels capitans dels primers equips femení i masculí del Club Atlètic Masnou, amb al col·laboració del grup Les Capitanes del Masnou.

13’20h. - Partit mixt del 1r equip femení i del 1r equip masculí de l’Atlètic Masnou.

14h. - Finalització de l’acte

TOTES AQUELLES NENES I MARES QUE VULGUIN COMPARTIR AMB NOSALTRES AQUEST DIA DE FESTA, SIUSPLAU CONTACTEU AMB EL CLUB. INSCRIPCIONS A:

Club Atlètic Masnou 

Tel.: 93 540 84 40 (de dilluns a divendres de 18 a 20 h)  

info@atmasnou.cat ?

Coordinador del  Futbol Femení: Jeny. Tel.: 630 632 489 (De dilluns a divendres de 9 a 12 h i de 16 a 22 h) 

Notícies relacionades

Femení

David el joc, Goliat l'efectivitat

Joana

Els deu primers minuts, bé onze per ser exactes, feien preveure una victoria fàcil per les segones clasificades de la lliga, doncs en aquest curt espai de temps ja es van posar zero a dos en el marcador. Podria semblar un partit com tants, en que es fan un parell de regalets només començar, i després ja no es pot remontar.

Llegir més

Femení

Massa aigua, massa lesions

girigall

Tot just tocaven dos quarts de deu del matí, després de moltes hores de pluja, el Municipal d’Ocata era un bassal, però just en aquell moment va deixar de ploure... a Masnou. L’autocar que duia a les noies arrencava amb l’incògnita de saber com estaria el Municipal de Vic, i si es podria jugar el partit o no. Rodés la pilota o no, el viatge s’havia de fer.

Llegir més

Femení

Una de sorra...

totes

Una hora i mitja d’autocar, per fer uns quilometres finals plens de corves, algunes de les noies acostant-se cap a la part del davant perquè es marejaven, inclús en Marujito feia mala cara, estava groc... tot per arribar a l’Esquirol i trobar-te un camp.... de sorra!!!

Llegir més