Notícies

Club

EL CLUB ATLÈTIC MASNOU PREPARA LA PROPERA TEMPORADA 2017-18 REFORÇANT TOTA LA VESSANT ESPORTIVA

dilluns, 24 d'abril de 2017 Membres de la Direcció Esportiva

Després de la incorporació com a membres de la Junta Directiva de l’Atlètic Masnou del Sr. Cesar Lucadamo, professional del món del futbol que va competir diversos anys a la primera divisió de la Lliga Argentina, i del Sr. Albert Gallés, estretament vinculat els darrers anys amb la promoció del futbol femení, per a la propera temporada el Club es reforçarà amb la incorporació d’un nou coordinador del futbol base masculí, Mohamed el Gaadaqui (Moha), i amb la promoció d’una nova coordinadora del futbol femení, la Jeny Calderón.

En Moha, com a nou coordinador esportiu del futbol masculí del Club, viurà la seva segona etapa a l’Atlètic, ja que va estar vinculat al Club vuit anys enrere com a jugador i com a entrenador. En Moha ha estat sempre una persona vinculada a la formació de jugadors de les categories inferiors del futbol base i, com a coordinador, té experiència tant a nivell de clubs com a nivell de la Federació Catalana de Fútbol on ha desenvolupat tasques de coordinació, així com d’organització i coordinació d’esdeveniments esportius, formant part de la comissió d’esdeveniments esportius de la Fundació de la Federació Catalana de Futbol.

La Jeny Calderón actualment és entrenadora de l’Infantil Aleví, equip que va assolir la segona posició de la lliga la temporada passada, i és jugadora del primer equip amateur de l’Atlètic. Vinculada al món del futbol des dels 13 anys, va iniciar la seva formació en el món del futbol sala a l’Interdinàmic de Masnou i al Club de Futbol La Unión. Va fer el salt al Futbol 11 com a jugadora del Seagull de Badalona, i la temporada 2014-15 es va incorporar a les files de l’Atlètic Masnou esdevenint una peça clau, juntament amb en Lobo, en la formació i promoció del futbol femení del Club. 

En aquesta nova etapa es vol assolir una estructura esportiva de qualitat i cohesionada. La Direcció Esportiva del masculí encapçalada pel representant de la Junta, César Lucadamo i en Moha com a coordinador esportiu, i per al femení representada pel membre de la Junta, Albert Gallés, i com a Coordinadora la Jeny Calderón.

Totes dues direccions esportives comptaran amb una nova coordinació administrativa, formada per en Raul i en José Maya, que gestionaran la interlocució amb la Federació pel que fa a la gestió i administració de la competició i, per descomptat, les dues direccions esportives comptaran amb un grup consolidat d’entrenadors/res i monitors/res que també es veuran reforçats amb noves incorporacions de cara a la propera temporada.

Tota la Junta i staff del Club treballarà en una mateixa línia: la millora esportiva dels nostres equips, tant en aspectes col·lectius -treball en equip, sacrifici, respecte- com en aspectes individuals -millora d’aspectes tècnics, de presa de decisions, d’esforç, de compromís amb els companys i el Club-, entre d’altres. El nostre objectiu és que els jugadors gaudeixin, però que també aprenguin a competir mitjançant els valors de l’esport, una bona formació i amb la professionalitat i compromís dels seus entrenadors.

A l’Atlètic Masnou el futbol sempre ha estat més que un esport. Hem estat sempre un Club implicat en la formació dels nostres jugadors tant a nivell personal i social, com esportiu. Els nostres fills passen moltes hores al Municipal d’Ocata i, tot i que continuarem treballant en tota la formació en valors personals i de l’esport, no podem descuidar la millora i promoció esportiva. Amb aquesta nova estructura esportiva es treballarà per a la formació dels nostres jugadors i jugadores, i per assolir una disciplina i d’hàbits de treball, tant en els entrenaments com en els partits.

Abans de finalitzar la present temporada la nova direcció esportiva del Futbol Femení i del Futbol Masculí del Club es reuniran amb les famílies que composen les diferents categories per a presentar aquest nou projecte que serà prioritari de cara a superar amb èxit els reptes esportius de la propera temporada 2017-18. 

Notícies relacionades

Club

NOVA COORDINACIÓ ESPORTIVA AL CLUB ATLÈTIC MASNOU

coordinadors

Després de mesos treballant en la coordinació esportiva del Futbol Base masculí, i un cop definits els equips i iniciada la competició, el nostre coordinador Mohamed El Gaadaqui “Moha”, deixarà, a partir del proper dia 16 d’octubre, la coordinació de l’Atlètic Masnou.

Llegir més

Club

ATURADA 3 D'OCTUBRE DE 2017

L'ATLÈTIC MASNOU SE SUMA A L'ATURADA DE PAIS PERVISTA PER DEMÀ 3 D'OCTUBRE DE 2017

Llegir més

Club

COMUNICAT JUNTA ATLÈTIC MASNOU

marca atlètic

Comunicat de rebuig a tota forma de violència

Llegir més

Club

COMUNICAT OFICIAL ATLÈTIC MASNOU

Comunicatfcf

El Club Atlètic Masnou s'adhereix al comunicat de la FCF

Llegir més