Notícies

Club

L'Atlètic Masnou amb el futbol del poble!

dilluns, 26 de juny de 2017

L'Atlètic Masnou, compromès amb la vida social i cultural del poble, participa en els esdeveniments esportius que es promouen en motiu de la Festa Major 2017. 

Concretament el nostre Club col·labora amb el Torneig Senior Interdinàmic (Dissabte 1 de juliol - Pavelló Municipal de El Masnou), amb el Torneig Futbol Platja Arenas (Diumenge 2 de juliol, Dissabte 8 i Diumenge 9 de juliol - Platja d'Ocata) i amb el Torneig de Futbol de la Festa Major.

El torneig de Futbol de la Festa Major se celebrarà al Municipal d’Ocata els dies 30 de juny, 1 i 2 de juliol amb la participació de les categories d’Aleví (futbol 11), Infantils, Cadets i Juvenils.

El divendres 30 de juny a les 16h començarà  la primera jornada amb la competició dels diferents equips. Un cop finalitzada la competició esportiva, a partir de les 21.30h, tindrà lloc el concert i la festa de benvinguda al torneig a càrrec del grup de rumba “Los Desmadraos”. La festa tindrà lloc al pati de l’Escola Marinada, a tocar del Camp de l’Atlètic Masnou, i totes les famílies, socis, amics, veïns i veïnes de Masnou hi estem convidats! 

El dissabte 1 de juliol segueix la competició de futbol base al camp del CDM perquè al Municipal d’Ocata tindrà lloc el Torneig de Futbol Adaptat en categoria Base i Senyor. Es tracta del segon esdeveniment d’aquestes característiques que es duu a terme a tota Catalunya i que compta amb la col·laboració de la Federació Catalana de Futbol i la Fundació Johan Cruyff.

Diumenge 2 de juliol, a les dues seus del Torneig, tindran lloc les fases finals amb els partits per a decidir la tercera i quarta posició i, per la tarda, la final de totes les categories.

Us animem a tots a participar d’aquesta festa del Futbol, i a gaudir de les diferents activitats esportives i lúdiques que es duran a terme al Municipal d’Ocata. Us hi esperem!

Notícies relacionades

Club

NOVA COORDINACIÓ ESPORTIVA AL CLUB ATLÈTIC MASNOU

coordinadors

Després de mesos treballant en la coordinació esportiva del Futbol Base masculí, i un cop definits els equips i iniciada la competició, el nostre coordinador Mohamed El Gaadaqui “Moha”, deixarà, a partir del proper dia 16 d’octubre, la coordinació de l’Atlètic Masnou.

Llegir més

Club

ATURADA 3 D'OCTUBRE DE 2017

L'ATLÈTIC MASNOU SE SUMA A L'ATURADA DE PAIS PERVISTA PER DEMÀ 3 D'OCTUBRE DE 2017

Llegir més

Club

COMUNICAT JUNTA ATLÈTIC MASNOU

marca atlètic

Comunicat de rebuig a tota forma de violència

Llegir més

Club

COMUNICAT OFICIAL ATLÈTIC MASNOU

Comunicatfcf

El Club Atlètic Masnou s'adhereix al comunicat de la FCF

Llegir més