Notícies

Club

L'Orgull de l'Atlètic!

diumenge, 25 de juny de 2017

L’Atlètic Masnou participa amb Enfutbola’t. Futbol per a tothom! Un acte organitzat per la Federació Catalana de Futbol que va tenir lloc el passat diumenge 18 de juny al Municipal de Premià de Dalt.

La jornada, dedicada a jugadors i jugadores de futbol amb algun tipus de discapacitat física o psíquica, va comptar amb la participació de 28 equips i gairebé 350 jugadors que van disputar fins a 42 partits.  Es tracta del principal acte celebrat a Catalunya que vol posar de manifest que el futbol és un esport per a tothom, sense cap tipus de barrera.

Com a Club ens sentim orgullosos d’haver-hi participat i, especialment, de totes els entrenadors, jugadors i voluntaris de l’Atlètic Masnou que van col·laborar desinteressadament en l’acte.

Gràcies a tots per fer-nos sentir orgullosos d’aquest Club!

Notícies relacionades

Club

NOVA COORDINACIÓ ESPORTIVA AL CLUB ATLÈTIC MASNOU

coordinadors

Després de mesos treballant en la coordinació esportiva del Futbol Base masculí, i un cop definits els equips i iniciada la competició, el nostre coordinador Mohamed El Gaadaqui “Moha”, deixarà, a partir del proper dia 16 d’octubre, la coordinació de l’Atlètic Masnou.

Llegir més

Club

ATURADA 3 D'OCTUBRE DE 2017

L'ATLÈTIC MASNOU SE SUMA A L'ATURADA DE PAIS PERVISTA PER DEMÀ 3 D'OCTUBRE DE 2017

Llegir més

Club

COMUNICAT JUNTA ATLÈTIC MASNOU

marca atlètic

Comunicat de rebuig a tota forma de violència

Llegir més

Club

COMUNICAT OFICIAL ATLÈTIC MASNOU

Comunicatfcf

El Club Atlètic Masnou s'adhereix al comunicat de la FCF

Llegir més