Notícies

Club

Temporada 2017-18. 50 anys d'Atlètic Masnou i un projecte esportiu de futur

dimecres, 6 de setembre de 2017 Reportatge Atlètic

Aquesta setmana ha començat oficialment la temporada, però a l’Atlètic ja fa dies que la direcció i coordinació esportiva està treballant per a que la temporada del 50 aniversari del Club sigui una temporada plena d’objectius esportius assolits.

L’Atlètic, que és ja un referent en la promoció dels valors de l’esport, inicia un nou projecte basat en una metodologia esportiva pròpia del Club per a totes les categories del futbol base, i en un model de joc amb identitat per al primer equip i juvenils. Es tracta d’un projecte ambiciós i de continuïtat que s’aplicarà en totes les categories i seccions del Club: futbol 7 i 11 masculí, futbol femení i  també per a la secció de futbol sala.

Els 32  equips, els 406 jugadors els 56 entrenadors, la Junta Directiva i les més de 400 famílies i amics de l'Atlètic Masnou encarem aquesta temporada amb molta il·lusió i amb moltes ganes de treballar per assolir tots els reptes marcats.

Prova d'aquesta il·lusió i per a presentar els nous reptes i projectes de futur els amics de l'Esportiu Maresme han dut a terme un magnífic reportatge de l'Atlètic que podreu veure en el número de setembre,  per a celebrar l'inicip de la temporada del 50 aniversari.  Moltes gràcies Esportiu Maresme! Us deixem l'enllaç on podreu veure el reportatge (pàg 10 i 11): 

https://issuu.com/esportiumaresme/docs/n05_esportiu_maresme_setembre_2017

Ja ho sabeu, tant si sou nens o nenes, grans o petits, us agrada el futbol o el futbol sala, si voleu gaudir de l’esport, competir i fer nous amics en un ambient integrador i amb els valors de l’Atlètic...us estem esperant.

Encara hi ets a temps! Vine a gaudir del futbol a l’Atlètic!

Més informació a info@atmasnou.cat / Tel: 935.408.440 (Horari oficina: Dill. a Div. De 18h a 20h)

Notícies relacionades

Club

NOVA COORDINACIÓ ESPORTIVA AL CLUB ATLÈTIC MASNOU

coordinadors

Després de mesos treballant en la coordinació esportiva del Futbol Base masculí, i un cop definits els equips i iniciada la competició, el nostre coordinador Mohamed El Gaadaqui “Moha”, deixarà, a partir del proper dia 16 d’octubre, la coordinació de l’Atlètic Masnou.

Llegir més

Club

ATURADA 3 D'OCTUBRE DE 2017

L'ATLÈTIC MASNOU SE SUMA A L'ATURADA DE PAIS PERVISTA PER DEMÀ 3 D'OCTUBRE DE 2017

Llegir més

Club

COMUNICAT JUNTA ATLÈTIC MASNOU

marca atlètic

Comunicat de rebuig a tota forma de violència

Llegir més

Club

COMUNICAT OFICIAL ATLÈTIC MASNOU

Comunicatfcf

El Club Atlètic Masnou s'adhereix al comunicat de la FCF

Llegir més