Notícies

Femení

Joana Figueras a la selecció

diumenge, 28 de desembre de 2014 Joana

El futbol femení del nostre Club segueix creixent, cada dia està més de moda. Si aquest estiu vam aconseguir formar dos equips base, els quals ens estan donant moltes alegries setmana rera setmana, ara ens hem d’alegrar  una vegada més.
I és que avui hem rebut la gran noticia de la convocaròria d’una de les nostres jugadores per la selecció catalana sub-14.
El mateix seleccionador ha estat qui ha fet la trucada a la Joana Figueras per informar a la davantera que el proper 6 de gener, dia de Reis, ha d’estar a la Zona Esportiva Dani Jarque per disputar el partit amistós de carácter benèfic que enfrontarà a Catalunya amb Euskadi.
Sens dubte és una gran noticia, i des d’aquí volem felicitar-la, i animar a totes les nostres jugadores a seguir treballant cada entrenament; aquesta noticia no és més que el resultat de la feina que totes elles fan cada setmana.
Esperem que això només sigui el principi, i que les nostres noies segueixen creixent i fent-se un nom dintre el món del futbol femení.
I recordeu, el dia de Reis tots a Sant Adrià a donar suport a la Joana. Enhorabona!!!
 

Notícies relacionades

Femení

FESTA DEL DIA DE LA DONA AL CLUB ATLÈTIC MASNOU

Festa Dia de la Dona 2017

El dia de la dona, una festa a l'Atlètic Masnou. Coincidint amb la celebració del Dia de la Dona, i tenint en compte l’aposta de l’Atlètic Masnou per al Futbol Femení, volem celebrar-ho amb una jornada de futbol femení oberta a totes les famílies de Masnou, Alella i Teià i totes aquelles que ens vulguin acompanyar.

Llegir més

Femení

David el joc, Goliat l'efectivitat

Joana

Els deu primers minuts, bé onze per ser exactes, feien preveure una victoria fàcil per les segones clasificades de la lliga, doncs en aquest curt espai de temps ja es van posar zero a dos en el marcador. Podria semblar un partit com tants, en que es fan un parell de regalets només començar, i després ja no es pot remontar.

Llegir més

Femení

Massa aigua, massa lesions

girigall

Tot just tocaven dos quarts de deu del matí, després de moltes hores de pluja, el Municipal d’Ocata era un bassal, però just en aquell moment va deixar de ploure... a Masnou. L’autocar que duia a les noies arrencava amb l’incògnita de saber com estaria el Municipal de Vic, i si es podria jugar el partit o no. Rodés la pilota o no, el viatge s’havia de fer.

Llegir més

Femení

Una de sorra...

totes

Una hora i mitja d’autocar, per fer uns quilometres finals plens de corves, algunes de les noies acostant-se cap a la part del davant perquè es marejaven, inclús en Marujito feia mala cara, estava groc... tot per arribar a l’Esquirol i trobar-te un camp.... de sorra!!!

Llegir més