Notícies

Club

La Danone Cup és per gaudir-la

dijous, 5 de febrer de 2015 Danone Cup

L'Alevi A va participar el passat diumenge a la prestigiosa Danone Cup. Ha sigut el primer cop que un equip del nostre club ha estat convidat a quest torneig. Aquest és un torneig de nivell mundial on es classifiquen equips de tot el món, nosaltres vam començar a la fase de Catalunya.


El nostre equip li va tocar un grup exigent format per el Cabrils i el Vic Riuprimer, dos equips de la primera Categoria d’aquesta edat.

El primer partit va ser molt dur i disputat, els dos equips van lluitar de valent i van deixar el millor d'ells dins del camp. Els dos primers quarts van acabar en una victòria per la mínima de 1-0 per l’Atlètic de Masnou i en el desenllaç del partit el Cabrils va aconseguir empatar el partit.

Érem conscients que el segon partit que tocava disputar seria un partit difícil contra el rival Vic Riuprimer, el qual és el campió de la fase de Catalunya del darrer any i líder del seu grup de primera amb més de 90 gols a favor i tan sols 3 en contra. El nostre equip va donar la cara des del principi, aconseguint anar al final del primer quart amb un 1 a 1. A partir d’aquí el conjunt del Vic es va imposar i es va emportar el partit amb un resultat molt ampli, els nostres ho van intentar amb totes les forces i es van esforçar al màxim, enduent-se una bona sensació del torneig, tot i haver estat eliminats.

Durant tota  la tarda que va durar el torneig els nens van poder gaudir d’una foto d'equip, una petita xerrada de nutrició esportiva, on van conèixer els principis dels bons hàbits abans i després de l'activitat, i descobrir quina era la millor manera de hidratar-se en el nostre esport.


Per finalitzar els van obsequiar amb uns iogurts líquids i un diploma per fer d’aquesta  competició un dia inoblidable.

Notícies relacionades

Club

NOVA COORDINACIÓ ESPORTIVA AL CLUB ATLÈTIC MASNOU

coordinadors

Després de mesos treballant en la coordinació esportiva del Futbol Base masculí, i un cop definits els equips i iniciada la competició, el nostre coordinador Mohamed El Gaadaqui “Moha”, deixarà, a partir del proper dia 16 d’octubre, la coordinació de l’Atlètic Masnou.

Llegir més

Club

ATURADA 3 D'OCTUBRE DE 2017

L'ATLÈTIC MASNOU SE SUMA A L'ATURADA DE PAIS PERVISTA PER DEMÀ 3 D'OCTUBRE DE 2017

Llegir més

Club

COMUNICAT JUNTA ATLÈTIC MASNOU

marca atlètic

Comunicat de rebuig a tota forma de violència

Llegir més

Club

COMUNICAT OFICIAL ATLÈTIC MASNOU

Comunicatfcf

El Club Atlètic Masnou s'adhereix al comunicat de la FCF

Llegir més