Notícies

Club

NOVA COORDINACIÓ ESPORTIVA AL CLUB ATLÈTIC MASNOU

dimarts, 10 d'octubre de 2017 coordinadors

Després de mesos treballant en la coordinació esportiva del Futbol Base masculí, i un cop definits els equips i  iniciada la competició, el nostre coordinador Mohamed El Gaadaqui “Moha”, deixarà, a partir del proper dia 16 d’octubre, la coordinació de l’Atlètic Masnou.

Estem molt orgullosos de comunicar-vos que en Moha s’incorpora a la Federació Catalana de Futbol per a la Delegació del Maresme, i des de la Junta volem fer-li arribar la nostra més sincera felicitació i desitjar-li molts èxits en aquest nou i ambiciós projecte professional que inicia.

El qui coneixeu en Moha sabeu del seu compromís amb el futbol, però sobretot amb els jugadors del Club, per aquesta raó, porta setmanes treballant a fons per a deixar-ho tot lligat i preparat per al nou coordinador que agafarà el testimoni i continuarà amb la línia esportiva marcada. Aquesta persona és en Jordi Arús, que ja estava vinculat a la direcció esportiva del Club i que, conjuntament amb el responsable de la Junta per a temes esportius del futbol masculí, en César Lucadamo, en Jonatan Segura, entrenador del primer equip que porta molts mesos treballant en la definició del projecte esportiu del Club, i en Jose i Raul Maya que continuaran amb la coordinació administrativa, tots ells seguiran implicats per tal d’assolir els objectius esportius que ens hem marcat aquesta temporada.

Us traslladem les paraules de comiat que en Moha ens ha demanat de fer arribar a totes les famílies i jugadors del Club:

Vull agrair a tots els jugadors i les famílies del Club, i també a la Junta Directiva, l’oportunitat que m’han donat de col·laborar en aquest projecte esportiu que estic convençut portarà molts èxits a l’Atlètic. Els meus inicis en el món del futbol estan lligats a l’Atlètic, i és en aquest Club on se m’ha presentat l’oportunitat de seguir treballant per al futbol formatiu i gaudir d’aquest esport que tant m’estimo. Gràcies Atlètic pel suport i ens seguirem veient, ara per les grades, com un aficionat més!

Des de la Junta Directiva de l’Atlètic volem agraïm tota la tasca i implicació d’en Moha d’aquest darrer any, i traslladar el nostre suport al nou coordinador, Jordi Arús, el qual estem convençuts és la persona idònia per a continuar el projecte esportiu de l’Atlètic Masnou.

Molta sort a tots i Força Atlètic!

Notícies relacionades

Club

ATURADA 3 D'OCTUBRE DE 2017

L'ATLÈTIC MASNOU SE SUMA A L'ATURADA DE PAIS PERVISTA PER DEMÀ 3 D'OCTUBRE DE 2017

Llegir més

Club

COMUNICAT JUNTA ATLÈTIC MASNOU

marca atlètic

Comunicat de rebuig a tota forma de violència

Llegir més

Club

COMUNICAT OFICIAL ATLÈTIC MASNOU

Comunicatfcf

El Club Atlètic Masnou s'adhereix al comunicat de la FCF

Llegir més