Notícies

Club

Ara toca remuntar

dimecres, 25 de febrer de 2015 i mes camp

Dissabte passat dia 21 de Febrer es va disputar al municipal d’Ocata el partit de la jornada 17 de la primera divisió juvenil, en la qual el Juvenil A s'enfrontava al Vilassar de dalt, desè classificat amb tres punts més que l'equip local .
Era un partit important per poder remuntar un parell de posicions i poder sortir de la zona baixa de la classificació i així poder estar més tranquils.

El partit va començar força igualat, no hi havia un clar posseïdor de la pilota, fins que en el minut 18 va arribar el primer gol visitant després d'un segona jugada prop de l'àrea en la qual els masnovins no van estar del tot atents.
A partir d'aquí el partit va canviar; l'equip es va enfonsar i va començar a perdre la posició al camp, no aconseguíen el control de la pilota i es va posar nerviós. Van començar a venir més i més gols, fins a 4 a la primera part ... l'equip estava enfonsat.
Al descans l’entrenador els va fer saber que si estàven perdent era per la falta d'intensitat que havíen dit que tindríen en començar el partit, per no fer bé la pressió, i per no estar atents a les segones jugades que tanta importància havíen donat a la xerrada anterior al partit.
A la segona part tot va canviar, l'equip va actuar com a grup i això es va reflexar en el resultat, encaixant un únic gol a la segona part. El partit per tant acabava amb derrota del Juvenil A per 0 gols a 5.

No és excusa però cal dir que el Juvenil A porta tocat fa moltes setmanes, amb jugadors que han caigut en lesions, un dels entrenadors ha deixat l'equip per motius externs al club, han fallat jugadors als entrenaments per diferents motius, això l'equip ho nota ... i acaba passant factura. Malgrat tots aquests desajustaments hi ha jugadors que han seguit complint, lliurant-se al màxim, assistint als entrenaments però alguns d'ells no estan complint amb les expectatives i no acaben de tenir tot el compromís que l'equip es mereix, i això acaba passant factura ...

L'equip està desmotivat i cap avall, està costant sortir de la dinàmica en què ha entrat, cada vegada son menys entrenant i la situació comença a ser bastant preocupant. Malgrat això de ben segur que acabaran sortint del pou, cal tornar a fer equip i tirar d'aquesta situació endavant.

Notícies relacionades

Club

NOVA COORDINACIÓ ESPORTIVA AL CLUB ATLÈTIC MASNOU

coordinadors

Després de mesos treballant en la coordinació esportiva del Futbol Base masculí, i un cop definits els equips i iniciada la competició, el nostre coordinador Mohamed El Gaadaqui “Moha”, deixarà, a partir del proper dia 16 d’octubre, la coordinació de l’Atlètic Masnou.

Llegir més

Club

ATURADA 3 D'OCTUBRE DE 2017

L'ATLÈTIC MASNOU SE SUMA A L'ATURADA DE PAIS PERVISTA PER DEMÀ 3 D'OCTUBRE DE 2017

Llegir més

Club

COMUNICAT JUNTA ATLÈTIC MASNOU

marca atlètic

Comunicat de rebuig a tota forma de violència

Llegir més

Club

COMUNICAT OFICIAL ATLÈTIC MASNOU

Comunicatfcf

El Club Atlètic Masnou s'adhereix al comunicat de la FCF

Llegir més