Notícies

Club

Festa Futbol Femení

dimecres, 4 de març de 2015 futbol femení

Aquest diumenge és 8 de març; temps enrera era el dia de la dona treballadora, però enguany aquest dia és el dia internacional de les dones. Temps enrera l'Atlètic no tenia futbol femení, però enguany tenim dos equips de noies. Algú pensarà que és una casualitat, altres pensaran que els astres s'han aliat, però el que està clar, és que aquesta és la realitat.

I per commemorar les dues coses, aquest diumenge 8 de març del 2015, al Municipal d'Ocata celebrarem la Festa del futbol femení. Per una banda els nostes equips de noies estaran jugant partits tot el dia, ja han confirmat la seva presència equips del prestigi del RCD Espanyol, Femení Manu Lanzarote...

Per una altra banda tenim la festa no federada. Totes les nenes i noies que vulguin participar-hi són benvingudes. No cal ser jugadora, ni haver jugat mai, ni tan sols cal tenir botes, unes bambes són suficients. Des de les 9:30 del matí hi haurà mini partits, xuts, exercicis, jocs, ... per a totes aquelles nenes que tinguin ganes de passar-s'ho molt bé.

Cap a les 11:30 del matí ressonarà el campanar del Pilar, serà el moment que entrin en acció totes aquelles mares que ho desitgin; serà el seu moment. Partit entre mares. Serà el moment que posin en pràctica tot allò que cada semana els hi diuen als seus fills i filles que han de fer en el camp.

A la tarda per posar la cirereta a la Festa, tindrrem un partit de lliga de Preferent Femení. El Llerona i el Sant Quirze de Besora disputaran el seu partit de lliga al nostre camp. Els hi estem molt agraits que hagin acceptat.

Tot plegat una gran festa; esperem que sigueu moltes les nenes, noies, dones que hi prengueu part. I com no, esperem que tots els homes i nens omplin les graderies i no deixin d'animar en tot el dia. Sens dubte, elles s'ho mereixen

Notícies relacionades

Club

NOVA COORDINACIÓ ESPORTIVA AL CLUB ATLÈTIC MASNOU

coordinadors

Després de mesos treballant en la coordinació esportiva del Futbol Base masculí, i un cop definits els equips i iniciada la competició, el nostre coordinador Mohamed El Gaadaqui “Moha”, deixarà, a partir del proper dia 16 d’octubre, la coordinació de l’Atlètic Masnou.

Llegir més

Club

ATURADA 3 D'OCTUBRE DE 2017

L'ATLÈTIC MASNOU SE SUMA A L'ATURADA DE PAIS PERVISTA PER DEMÀ 3 D'OCTUBRE DE 2017

Llegir més

Club

COMUNICAT JUNTA ATLÈTIC MASNOU

marca atlètic

Comunicat de rebuig a tota forma de violència

Llegir més

Club

COMUNICAT OFICIAL ATLÈTIC MASNOU

Comunicatfcf

El Club Atlètic Masnou s'adhereix al comunicat de la FCF

Llegir més