Notícies

Femení

Una de sorra...

dimecres, 11 de març de 2015 totes

Una hora i mitja d’autocar, per fer uns quilometres finals plens de corves, algunes de les noies acostant-se cap a la part del davant perquè es marejaven, inclús en Marujito feia mala cara, estava groc... tot per arribar a l’Esquirol i trobar-te un camp.... de sorra!!!

Una novetat per a totes, doncs cap de les jugadores havia jugat mai en un camp de sorra; com són les coses, abans era una noticia jugar un partit en un camp de gespa, i ara ho és jugar sobre la seca sorra del centre del Pais.
I tot això es nota alhora del partit. Un terreny on no han jugat mai, un camp de dimensions més que reduides, un sol inesperat per l’època de l’any...

I és clar, no podia faltar començar el partit i encaixar un gol abans del minut cinc, un clàssic ja... per suposat un regal. Però dissabte no volien seguir la tònica de sempre, volien jugar bé també la primera part, no només la segona. Voluntat n’hi havia. Però el subconscient podia més. I les errades per por al terreny, els bots més grans de l’habitual i tot el derivat a un camp de sorra, podia amb elles. Normal, era la primera vegada.

Tot i així al minut 20 la Jana va llençar una falta que va passar enmig de la barrera i va entrar dins la porteria; no li donaran el trofeig “Puskas” però va pujar al marcador.

I tres minuts més tard, una bona jugada va permetre la Joana arribar fins l’àrea rival i encarar la portera local per avançar el seu equip.

Però abans d’arribar al descans, una errada defensiva va permetre la davantera osonenca fer l’empat a dos amb el que s’arribaria al final dels primers 40 minuts.

La segona part va seguir la mateixa dinámica. Moltes impresicions, molt poc control al mig camp per cap dels dos equips, molts atacs i poques defenses. Sort que poc després de començar la Sara Gasión va resoldre una jugada dintre l’àrea amb un xut al fons de la porteria per tornar a avançar l’equip d’Ocata en el marcador.

Després d’uns quants minuts de molta bojeria, sense gaire de positiu, la Eva va voler celebrar el seu aniversari marcant amb la seva cama menys bona, per donar una mica de tranquilitat a l’equip.

Però encara quedaven deu minuts d’infart. I és que els últims 600 segons van ser molt intensos, massa. En el 70 les locals marcaven i es posaven 3 a 4. Però només un minut després la Joana aprofitava la seva velocitat per plantar-se davant la portera i fer el cinquè gol. El de la tranquil.litat? Que va. Dos minuts va necesitar el Corcó per tornar a escurçar diferencies. Sort que la Meri encara no havia dit la seva, i un minut més tard feia el que seria el 4 a 6 definitiu. Un final digne d’una pel.licula de terror, perquè va ser terrofífic.

I després de tota l’emoció viscuda, un bon dinar al costat del camp, i una tornada molt alegre, amb molt bon gust de boca; amb una gran victoria en un partit molt estrany, però amb un final molt feliç.
 

Notícies relacionades

Femení

FESTA DEL DIA DE LA DONA AL CLUB ATLÈTIC MASNOU

Festa Dia de la Dona 2017

El dia de la dona, una festa a l'Atlètic Masnou. Coincidint amb la celebració del Dia de la Dona, i tenint en compte l’aposta de l’Atlètic Masnou per al Futbol Femení, volem celebrar-ho amb una jornada de futbol femení oberta a totes les famílies de Masnou, Alella i Teià i totes aquelles que ens vulguin acompanyar.

Llegir més

Femení

David el joc, Goliat l'efectivitat

Joana

Els deu primers minuts, bé onze per ser exactes, feien preveure una victoria fàcil per les segones clasificades de la lliga, doncs en aquest curt espai de temps ja es van posar zero a dos en el marcador. Podria semblar un partit com tants, en que es fan un parell de regalets només començar, i després ja no es pot remontar.

Llegir més

Femení

Massa aigua, massa lesions

girigall

Tot just tocaven dos quarts de deu del matí, després de moltes hores de pluja, el Municipal d’Ocata era un bassal, però just en aquell moment va deixar de ploure... a Masnou. L’autocar que duia a les noies arrencava amb l’incògnita de saber com estaria el Municipal de Vic, i si es podria jugar el partit o no. Rodés la pilota o no, el viatge s’havia de fer.

Llegir més