Notícies

Club

El gol solidari

dijous, 12 de març de 2015 gol solidari

Com ja sabeu, som el primer club de futbol amb cor, títol atorgat per Càritas gràcies a petites iniciatives que des del club es duen a terme.

Seguint amb la idea que la combinació d'esport, respecte i solidaritat, ajuda a crear bons esportistes i grans persones, aquest cap de setmana ha arrencat l'última iniciativa del Club Atlètic de Masnou, "EL GOL SOLIDARI".

El gol solidari, es durà a terme durant la primera jornada de cada mes, enviant 1€ per cada gol marcat per tots els equips del nostre Club.

Aquesta setmana, enviarem 40€ a Càritas per aquest motiu. Considerem que la quantitat no importa, el que realment importa, és col·laborar.

Tot això serà explicat pel nostre cos tècnic als jugadors i jugadores del Club, ja que si podem ajudar a altra gent, és gràcies a l’esforç de tots i molt especialment dels nostres futbolistes.

La propera jornada del gol solidari serà el cap de setmana de l’11 i 12 d’abril, ja que el primer cap de setmana del proper mes és Setmana Santa i no hi ha lliga.

Esperem seguir marcant molts gols i poder així ajudar a molta gent. 

Notícies relacionades

Club

NOVA COORDINACIÓ ESPORTIVA AL CLUB ATLÈTIC MASNOU

coordinadors

Després de mesos treballant en la coordinació esportiva del Futbol Base masculí, i un cop definits els equips i iniciada la competició, el nostre coordinador Mohamed El Gaadaqui “Moha”, deixarà, a partir del proper dia 16 d’octubre, la coordinació de l’Atlètic Masnou.

Llegir més

Club

ATURADA 3 D'OCTUBRE DE 2017

L'ATLÈTIC MASNOU SE SUMA A L'ATURADA DE PAIS PERVISTA PER DEMÀ 3 D'OCTUBRE DE 2017

Llegir més

Club

COMUNICAT JUNTA ATLÈTIC MASNOU

marca atlètic

Comunicat de rebuig a tota forma de violència

Llegir més

Club

COMUNICAT OFICIAL ATLÈTIC MASNOU

Comunicatfcf

El Club Atlètic Masnou s'adhereix al comunicat de la FCF

Llegir més