Notícies

Club

Campus Setmana Santa 2015

dilluns, 16 de març de 2015 campus 2015

S'acosta la Setmana Santa, ja la tenim aquí; i quan arribi passarà el de sempre, que fem amb els nens? Doncs hi ha moltes opcions. Els avis... hem dit moltes opcions? potser no n'hi ha tantes. Però mirem per ells i elles, què volen fer els nens i nenes aquests quatre dies que molts pares encara treballen i no hi ha escola? Sens dubte, volen correr, saltar, jugar, estar amb amics, fer amics nous, en resum, passar-s'ho molt bé.

En el Campus de Setmana Santa de l'Atlètic de Masnou no volem enganyar a ningú; no us direm que en aquests quatre dies aprendran molta tècnica, això ho fan durant tota la temporada. No seran millors futbolistes quan acabi el Campus, perquè no hi ha temps suficient.

Nosaltres no volem que els nens i nenes es passin la majoria d'hores del Campus asseguts escoltant xerrades, perquè aquests quate dies són per ells i elles, són perquè els gaudeixin tot jugant a futbol, que per això és el Campus de l'Atlètic.

Els dies 30, 31 de març i l'1, 2 d'abril, al Municipal d'Ocata tots aquells nens i nenes que ho vulguin podran viure el Campus de Setmana Santa, perquè és una experiència que s'ha de viure per saber que és. Jocs, partits, xuts... tot amb la pilota com a protagonista.

Les places són limitades, ja que només tenim un camp per jugar, així que no espereu a l'últim moment, no us quedeu en fora de joc!!!

Per més informació podeu passar per l'oficina del Club o bé trucar als coordinadors 699 087 667 ó 627 563 121.

Us hi esperem!!!

Notícies relacionades

Club

NOVA COORDINACIÓ ESPORTIVA AL CLUB ATLÈTIC MASNOU

coordinadors

Després de mesos treballant en la coordinació esportiva del Futbol Base masculí, i un cop definits els equips i iniciada la competició, el nostre coordinador Mohamed El Gaadaqui “Moha”, deixarà, a partir del proper dia 16 d’octubre, la coordinació de l’Atlètic Masnou.

Llegir més

Club

ATURADA 3 D'OCTUBRE DE 2017

L'ATLÈTIC MASNOU SE SUMA A L'ATURADA DE PAIS PERVISTA PER DEMÀ 3 D'OCTUBRE DE 2017

Llegir més

Club

COMUNICAT JUNTA ATLÈTIC MASNOU

marca atlètic

Comunicat de rebuig a tota forma de violència

Llegir més

Club

COMUNICAT OFICIAL ATLÈTIC MASNOU

Comunicatfcf

El Club Atlètic Masnou s'adhereix al comunicat de la FCF

Llegir més