Notícies

Club

Quatre dies fantàstics

dijous, 2 d'abril de 2015 campus tots

Quatre dies; només quatre. Un campus curt, si, però molt ampli en molts aspectes. Quatre dies de futbol. Divuit hores d’alegries. Mil vuitanta minuts d’esforç. Seixanta quatre mil vuit cents segons de companyerisme. Sis monitors amb molta il.lusió. Però sobretot, cinquanta dos nens i nenes amb moltes ganes.
 
Aquest podria ser un resum molt fàcil però el més clar del Campus de Setmana Santa. Uns dies en els que tots els nens i nenes que hi participen ho tenen molt clar; venen a jugar i passar-s’ho molt bé. I això és el que encara tenen més clar els monitors, preparar activitats perquè gaudeixin tot jugant.

Hi ha participat nens i nenes de nou edats diferents, alguns del Club, altres que no, uns juguen a futbol durant l’any, però també n’hi havia que no. No eren tots d’El Masnou, també han vingut de pobles veïns. Nens i nenes que ja havien fet algun campus de l’Atlètic però també uns quants que s’estrenaven. Per gustos colors diuen, per gustos l’Atlètic diem.

Avui dijous hem posat punt i final a aquest fantàstic Campus on el principal objectiu era la diversió de tots els seus participants. Ara, quan ja ha passat, estem molt contents de com ha transcorregut, ens sentim orgullosos dels nostres monitors, i sobretot, estem molt contents de veure l’alegria i la vitalitat amb la que cada dia han vingut i han marxat els petits i no tan petits.

Propera cita, Campus d’estiu. Amb moltes sorpreses.

Notícies relacionades

Club

NOVA COORDINACIÓ ESPORTIVA AL CLUB ATLÈTIC MASNOU

coordinadors

Després de mesos treballant en la coordinació esportiva del Futbol Base masculí, i un cop definits els equips i iniciada la competició, el nostre coordinador Mohamed El Gaadaqui “Moha”, deixarà, a partir del proper dia 16 d’octubre, la coordinació de l’Atlètic Masnou.

Llegir més

Club

ATURADA 3 D'OCTUBRE DE 2017

L'ATLÈTIC MASNOU SE SUMA A L'ATURADA DE PAIS PERVISTA PER DEMÀ 3 D'OCTUBRE DE 2017

Llegir més

Club

COMUNICAT JUNTA ATLÈTIC MASNOU

marca atlètic

Comunicat de rebuig a tota forma de violència

Llegir més

Club

COMUNICAT OFICIAL ATLÈTIC MASNOU

Comunicatfcf

El Club Atlètic Masnou s'adhereix al comunicat de la FCF

Llegir més