Femení

Femení

FESTA DEL DIA DE LA DONA AL CLUB ATLÈTIC MASNOU

Festa Dia de la Dona 2017

El dia de la dona, una festa a l'Atlètic Masnou. Coincidint amb la celebració del Dia de la Dona, i tenint en compte l’aposta de l’Atlètic Masnou per al Futbol Femení, volem celebrar-ho amb una jornada de futbol femení oberta a totes les famílies de Masnou, Alella i Teià i totes aquelles que ens vulguin acompanyar.

Llegir més

Femení

David el joc, Goliat l'efectivitat

Joana

Els deu primers minuts, bé onze per ser exactes, feien preveure una victoria fàcil per les segones clasificades de la lliga, doncs en aquest curt espai de temps ja es van posar zero a dos en el marcador. Podria semblar un partit com tants, en que es fan un parell de regalets només començar, i després ja no es pot remontar.

Llegir més

Femení

Massa aigua, massa lesions

girigall

Tot just tocaven dos quarts de deu del matí, després de moltes hores de pluja, el Municipal d’Ocata era un bassal, però just en aquell moment va deixar de ploure... a Masnou. L’autocar que duia a les noies arrencava amb l’incògnita de saber com estaria el Municipal de Vic, i si es podria jugar el partit o no. Rodés la pilota o no, el viatge s’havia de fer.

Llegir més

Femení

Una de sorra...

totes

Una hora i mitja d’autocar, per fer uns quilometres finals plens de corves, algunes de les noies acostant-se cap a la part del davant perquè es marejaven, inclús en Marujito feia mala cara, estava groc... tot per arribar a l’Esquirol i trobar-te un camp.... de sorra!!!

Llegir més

Femení

Festa del Futbol Femení

petites 8 març

“Deixeu-me explicar una història aquesta nit, on l’esperança és el camí...” a les 8:15 h de diumenge el matí aquests acords de Caliu sonaven al Municipal d’Ocata. No hi havia ningú al camp, era tot buit, però els preparatius ja estaven en marxa. La megafonia ja es podia sentir, enmig del soroll de les cadires del bar que les anaven posant en ordre.

Llegir més

Femení

40 minuts no són suficients

diada mes

És una lliga molt igualada, on petits detalls poden dir molt en qualsevol partit. I cada setmana en tenim una mostra més. Aquest passat dissabte no va ser una excepció; el rival, un equip amb tres punts més a la taula, o sigui, un partit per sortir a per totes i guanyar-lo. Però va ser tot el contrari.

Llegir més

Femení

Després de sembrar toca recollir

marujito

Tercer viatge llarg de les noies grans del Club, primer per en Marujito, la nova mascota de l’Infantil Cadet Femení. Va tocar matinar una altre vegada, doncs la sortida no era a prop, però les cares de les noies quan anaven pujant a l’autocar feia pensar que farien quelcom gran.

Llegir més

Femení

Feliç dia dels Sants Inocents

inocents

Aquesta vegada no. No ha pogut ser. No tenim cap jugadora convocada amb la Selecció Catalana. Evidentment era una noticia pròpia del dia dels Sants Inocents. Les nostres noies estan treballant molt cada dia, i esperem algun dia poder explicar que una d’elles jugarà amb la Selecció. Mentre ho esperem només us podem agrair les mostres de suport que heu tingut molts, felicitant a la Joana

Llegir més

Femení

Joana Figueras a la selecció

Joana

El futbol femení del nostre Club segueix creixent, cada dia està més de moda. Si aquest estiu vam aconseguir formar dos equips base, els quals ens estan donant moltes alegries setmana rera setmana, ara ens hem d’alegrar una vegada més. I és que avui hem rebut la gran noticia de la convocaròria d’una de les nostres jugadores per la selecció catalana sub-14.

Llegir més

Femení

Tot va bé, si acaba bé

femení cole

Encaixar dos gols en els primers tres minuts, podriem dir que no és la millor manera de començar un partit. Quan al minut 15 escurces la diferència i sembla que poden reaccionar, en menys de deu minuts, els posteriors, et fan dos gols més. I si en els últims 4 minuts de la primera part, encaixes 3 gols més...

Llegir més

Femení

El tiki taka es queda curt

entreno juntes

Sembla un tòpic dir allò d’”el millor partit de la temporada”; i el que van jugar dissabte les noies, segur que no serà el millor, perquè en vindràn de molt millors; però sens dubte, dels que porten jugats fins ara, és el que més han fet gaudir a tothom. Els precedents diuen que les primeres parts són fluixes, peró dissabte tenien ganes de fer callar a la gent que opina així;

Llegir més

Femení

Una vegada més, i van...

Diada

Tot i que també s’ha de dir que dissabte es va saber reaccionar als primers gols en contra. Al minut 10 la Mercè (tal com havia dit abans del partit), va aconseguir el primer gol, per anivellar el marcador que s’havia posat en contra al minut 4 ja.

Llegir més

Femení

Una història cada dia més gran

Municipal d'Ocata

Ainhoa, Maria, Eva, Esther, Sara, Joana, Maria, Mercè, Martina i Sara. Aquests són els deu noms que quedaran lligats per sempre a la història del Club Atlètic Masnou. Elles són les deu valentes que aquest dissabte 4 d’octubre del 2014 van decidir aconseguir dues fites.

Llegir més